Incasso, hoe praat ik mijn geld uit zijn zak?

Over resultaatgericht communiceren met debiteuren

  • Auteur: raimond Honig, Els Jacobs
  • ISBN: 9789080869530
  • Verschenen: 26-05-2007
  • Leverbaar: Direct
  • Levertijd (NL): Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  • Druk: 5e druk
  • Productvorm: Harde kaft
  • Taal: Nederlands
  • Uitgever: CMI Books
  • Aantal pagina's: 158
€ 24,00

Omschrijving

In dit boek Incasso, hoe praat ik mijn geld uit zijn zak? bieden de auteurs een
helder inzicht in hoe vorderingen snel, effectief en resultaatgericht kunnen worden geïncasseerd.

7e DRUK - reeds meer dan 10.000 exemplaren verkocht.

In dit boek Incasso, hoe praat ik mijn geld uit zijn zak? bieden de auteurs een
helder inzicht in hoe vorderingen snel, effectief en resultaatgericht kunnen worden geïncasseerd. Het boek geeft een goed totaalbeeld van het vakgebied en staat vol praktische tips om slagvaardiger te kunnen incasseren.
Tevens komen in dit boek uitgebreid alle aspecten van communicatie met debiteuren aan bod, vanaf het moment van het aangaan van een overeenkomst tot en met het daadwerkelijk incasseren van de vorderingen.
De nadruk in dit boek ligt voornamelijk op het verbeteren van de communicatie met debiteuren, maar ook de juridische aspecten komen uitgebreid aan de orde. Verder geven de auteurs inzicht in de bredere context van credit management en wordt uitgelegd op welke wijze het efficiënter uitvoeren van debiteurenbeheer met name kostenbesparend kan werken voor organisaties.
Ook wordt specifiek ingegaan op de kracht van het onderhandelen, agressiebeheersing en conflicthantering. Kortom, voor iedereen die het belang inziet van professioneel en resultaatgericht incasseren is dit boek een absolute aanrader!


Over de auteurs
Els Jacobs is incassospecialist. Sinds het begin van haar carrière is zij werkzaam op het gebied van debiteurenbeheer en incasso. Jarenlang was zij verantwoordelijk voor het debiteurenbeleid bij een middelgroot bedrijf, waarna zij de overstap maakte naar een incassokantoor waar zij ook op juridisch vlak de kneepjes van het vak leerde.
Vervolgens werkte zij enige jaren als interim Credit Manager. Naast haar huidige
functie als directeur van een incassobureau verzorgt Els trainingen op het gebied van Credit Management en Incasso, waarbij zij veel gebruik maakt van voorbeelden uit de praktijk. Ook bij het tot stand komen van dit zeer praktijkgerichte boek heeft Els gebruik gemaakt van haar jarenlange ervaring binnen het vakgebied van debiteurenbeheer en incasso.

Raimond Honig MBA is expert op het gebied van Credit Management. Zijn zeer
praktische en kritische inslag heeft hem zowel in sales- en marketingfuncties als tijdens zijn periode als interim (credit) manager verfrissend en resultaatgericht doen werken. De laatste jaren geeft Raimond Honig trainingen en presentaties op het gebied van gedrag- en emotiemanagement, leiderschap en coaching, communicatieve en persoonlijke vaardigheden evenals het brede terrein van Credit Management. Als Credit Management expert weet hij zijn publiek te boeien met praktische voorbeelden en doeltreffende tips.
Strategisch werkkapitaal
Strategisch werkkapitaal

Cash is king! De geldbehoefte is vooral belangrijk voor bedrijven; om te kunnen overleven, investeren, groeien en... € 69,95

Balen... ze moeten nog betalen!
Balen... ze moeten nog betalen!

Balen.. ze moeten nog betalen!
Over hoe je op een verleidelijke manier de rekening aan je klant presenteert... € 19,95

Credit Management
Credit Management

redit Management als vak en als tool wordt helder uiteengezet. Naast de uitgebreide verwoording van de... € 49,95

Houd ermee op!
Houd ermee op!

In 'Houd ermee op! over eerlijk communiceren met jezelf en anderen', gaat auteur Raimond Honig samen met jou op... € 24,00

Houd ermee op!
Houd ermee op!

Houd ermee op!
Over eerlijk communiceren met jezelf en anderen

In `Houd ermee op! Over eerlijk... € 14,99